Actueel

Koffiestop op vrijdag 23 februari

Kom genieten van een kopje koffie…

... op vrijdag 23 februari, want dan is het weer Koffiestop ten voordele van Broederlijk Delen. U bent van harte welkom in de refter van de lagere afdeling:
- van 8.00 u tot 9.00 u
- van 12.30 u tot 13.10 u
- van 15.00 u tot 16.00 u

Een Koffiestop is gezellig, hij brengt mensen samen. Maar er is meer! Met de Koffiestop zamelen we geld in voor het werk van Broederlijk Delen. Elke koffiedrinker stopt een vrije bijdrage in de Koffiestop-collectebus en steunt zo groepen mensen in het Zuiden in hun strijd tegen armoede en onrecht. Elke kop koffie telt dus.
En de kinderen? Voor hen staat er een heerlijk kopje chocolademelk klaar! Een reden te meer om langs te komen...

Meer info op de Koffiestop-website van Broederlijk Delen.

Tot dan!

 

           

Kinderparlement Temse

Onder leiding van de Jeugdraad van Temse ging men begin dit schooljaar van start met het "kinderparlement". Per school werden twee kinderen (uit het vijfde en zesde leerjaar) afgevaardigd voor deelname aan het kinderparlement, dat 5x per jaar samenkomt om onderwerpen te bespreken die verband houden met scholen en schoolgaande jeugd, zoals bijvoorbeeld veiligheid en mobiliteit, speeltuigen, het nieuwe zwembad van Temse, enz.  Onze school wordt in het kinderparlement vertegenwoordigd door Dries (5de leerjaar) en Isayah (6de leerjaar).


Isayah en Dries

 

 

Ons jaarthema...


"SAMEN SWINGEN WE DE PANNEN VAN HET DAK!"

Ons dak vliegt eraf... en wij vliegen erin!
Wij hebben er zin in, jullie ook? 

We maken er weer een supertof schooljaar van!!!