Lessen geschorst tot en met 3 april

In navolging van de richtlijnen van de overheid mbt Covid-19 worden de lessen geschorst van maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april.

De school sluit haar deuren niet volledig.
Zij zal opvang voorzien voor:

• kinderen van gezondheidswerkers en medisch personeel

• kinderen voor wie er geen andere oplossing kan worden gevonden dan opvang bij oudere mensen (in het bijzonder grootouders) of andere personen die behoren tot de meest kwetsbare groepen

In andere gevallen roept de overheid ouders op om hun kinderen zoveel mogelijk thuis te houden. Enkel voor wie tot een van bovenstaande groepen behoort, wordt kinderopvang voorzien. Er worden tijdens deze periode geen afwezigheden geregistreerd.

Zieke kinderen blijven thuis.

Mogen wij alle ouders vragen om hun verantwoordelijkheid te nemen en deze maatregelen nauwlettend te volgen. Enkel op die manier kunnen we goed zorgen voor onszelf en voor anderen.

Dank voor uw begrip!

BELANGRIJK!

Check regelmatig onze speciale corona-pagina!
Daar vindt u de meest recente berichtgeving van onze school in verband met corona, en opdrachten waarmee de leerlingen van onze verschillende klassen zelfstandig aan de slag kunnen tot de paasvakantie.
Veel succes!

Ons jaarthema: op ontdekking!

Op 2 september landde een vreemd wezen in de lagere afdeling van onze school... het was ruimtereiziger Neil! Hij vertelde ons hoe belangrijk het is om op ontdekking te gaan en nieuwe dingen te leren kennen... De wereld is zo groot en er valt zoveel moois te beleven!
Ook onze kleuters zullen dit schooljaar graag mee op ontdekking gaan!
Is iedereen er klaar voor?

YES, klik op START !!!