Hoega Boega's voor vzw Sprinkle

De Hoega Boega's, een enthousiast leerlingengroepje uit klas vier, willen graag geld inzamelen ten voordele van vzw Sprinkle, een organisatie die zich in inzet voor Zuid-Afrikaanse kinderen die wees zijn geworden als gevolg van de Aids-epidemie waardoor hun ouders werden getroffen. Sprinkle bouwde in Bergville een zonnig en kleurrijk opvanghuis, het Sprinkle Child Centre, waar 24 weeskinderen permanent kunnen wonen en goede gezondheidszorg en degelijk onderwijs kunnen krijgen.

Bij een bezoekje aan de kerstmarkt in Steendorp komende zaterdag 15 december kunt u dit mooie initiatief steunen door de aankoop van enkele sfeervolle kerstspulletjes. Neem alvast een kijkje in ons album Hoega Boega's knutselen ten voordele van vzw Sprinkle.

"Supercontent met mijn talent!"

Dit is ons nieuwe jaarthema! Iedereen heeft talent, wat is het jouwe?
We ontdekken het graag dit schooljaar!

Kom alvast in de sfeer met ons themalied! We gaan ervoor...